Bine cu copilul tau: invitatie la curs

Bine cu copilul tau: despre nevoile copilului tau si modalitati practice de a le satisface

A fi parinte in secolul 21 nu este un lucru usor. Esti „bombardat” din toate partile cu informatii despre cum ar trebui sa fii, ce ar trebui sa faci, ce e bine sa spui, si presiunea sa faci lucrurile perfect este din ce in ce mai mare. E ca si cum esti singurul responsabil de ceea ce copilul tau va deveni si cei din jur iti ofera sfaturile si experientele lor drept ghid de bune practici in relatia cu copilul.

Toata aceasta experienta, formata din presiunea sociala, bagajul tau personal din relatia cu proprii parinti, precum si modelul propriu constuit despre cum ai vrea sa fii tu ca parinte, poate fi coplesitoare.

Cum sa fiu un parintel perfect? Ce trebuie sa aleg pentru copilul meu? Cum sa fac sa fie bine? Tot ceea ce vreau sa fac este sa fiu acolo pentru copilul meu si totusi de ce nu simt ca fac asta suficient de bine? De ce ma infurii? De ce nu pot sa fiu cum as vrea sa fiu? De ce copilul nu vede ca tot ce vreau este sa ii fie bine? Ce modele sa aleg ca sa ii pot oferi o experienta cat mai buna?

Ce va propun

O intalnire de 3 ore in care sa ne uitam impreuna la bazele dezvoltarii emotionale ale copilului, la abc-ul nevoilor lui precum si la modul in care putem fi mai prezenti pentru a le putea indeplini. In plus, vom povesti si despre cum construim relatia noastra cu copilul, aceasta fiind unul dintre elementele de baza care determina complianta copilului la solicitarile parintilor precum si baza de siguranta a acestuia in relatia cu el si cu lumea.

Cand stim care sunt nevoile copilului, ne este mai usor sa alegem intelept ceea ce facem si cum in relatia noastra. Sa alegem tinand cont de nevoia copilului chiar daca acest lucru inseamna sa alegem uneori disconfortul personal sau al copilului, pe termen mediu si lung va crea o baza solida cu care copilul va porni in lume si care il va ajuta sa se adapteze, sa faca fata dificultatilor, sa poata sa aiba incredere in el si in cei din jur, sa construiasca relatii sanatoase si bune cu cei din jur.

 In concluzie, vom povesti despre:

·  Cum să construiesc o relație bună cu copilul meu.

·  Conștientizarea emotiilor mele pentru a le înțelege pe cele ale copilului meu

·  Nevoile copilului pe etape de varsta

·  Diferența între emoțiile copilului și emoțiile mele, între nevoile copilului și nevoile mele: relația cu copiii

·  Cum ascult cu empatie și să îi validez emoțiile

Cand?

Poti alege o data dintre:
Sambata, 27 octombrie – 10:30 – 13:30

Sambata, 3 noiembrie – 10:30 – 13:30

Sambata, 17 noiembrie – 10:30 – 13:30

PENTRU ÎNSCRIERE COMPLETEAZĂ FORMULARUL
https://goo.gl/S7kNW9

Contribuția ta : 150 lei/persoană. Plata taxei se va face prin virament bancar. Detalii în mailul de înscriere.
Pentru mai multe informații, poți să-mi scrii la adresa de e-mail psihologirinacalomir@gmail.com

 

Te aștept cu drag,

 Irina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s